Srbija slomila otpor Bahreina u poslednjim minutima

Izvor: B92, 19.Jan.2019, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija slomila otpor Bahreina u poslednjim minutima

Muška rukometna reprezentacija Srbije pobedila je Bahrein sa 32:27, u meču za plasman od 17. do 20. mesta na Svetskom prvenstvu u Danskoj i Nemačkoj.

Izabranici Nenada Peruničića nisu uspeli da se plasiraju u drugu fazu šampionata pošto su grupnu završili na tek petom mestu.

Zbog toga "Orlovi" igraju takozvani "Presidents cup", odnosno mini turnir za plasman od 17. do 20. mesta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Postoje tri mini turnira, a igraju ga najbolje četvrtoplasirane (od 13. do 16), petoplasirane (od 17. do 20) i poslednjeplasirani ekipe grupne faze (od 21. do 24).

Srbija je u prvom meču uspela da savlada Bahrein rezultatom i time se plasira u mini-finale gde će igrati protiv Austrije ili Argentine. "Orlovi" nisu briljirali na ovom meču, mučili su se od starta, ali su na kraju uspeli da pobede.

Bahrein je iznenadio naše rukometaše, igrali su bez respekta i na kraju zamalo da i dođu do trijumfa. Srbija je pobedu obezbedila tek u poslednjim minutima, a do tada je bio egal.

Meč između dve selekcije mogli ste da pratite putem našeg LIVE BLOGA.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Srbija u posljednjim minutima slomila Bahrein

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Jan.2019

Muška rukometna reprezentacija Srbije pobijedila je Bahrein sa 32:27, u meču za plasman od 17. do 20. mjesta na Svjetskom prvenstvu u Danskoj i Njemačkoj.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.