Srbija izgubila na startu SP: SAD bolja nakon preokreta

Izvor: BKTV News, 13.Sep.2018, 02:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija izgubila na startu SP: SAD bolja nakon preokreta

Srpski odbojkaši poraženi od SAD u neizvesnom meču rezultatom 3:2 u setovima

Odbojkaška reprezentacija Srbije izgubila je od SAD rezultatom 3:2 (15:25, 25:14, 21:25, 25:20, 15:10) u Bariju na startu C grupe Svetskog prvenstva.

Izabranici Nikole Grbića vodili su dva puta u setovima, ali nisu uspeli da dođu do trećeg, jer su SAD imale više koncentracije u odlučujućem petom setu.

Poraz naših odbojkaša u prvom meču #FIVBmensWCH od selekcije >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << SAD 2:3. pic.twitter.com/DI2Ynkvznh

Prethodno, u istoj grupi Kamerun je u tri seta bio bolji od Tunisa, isto kao i Rusija od Australije.

Srbija se sutra sastaje sa Kamerunom od 20:30.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kamerunci za popravni Srbije, oporavljeni Ngapet napada Karioke

Izvor: MozzartSport.com, 13.Sep.2018

Šteta! Imala je Srbija na startu Svetskog prvenstva vođstvo do 1:0 i 2:1 u setovima protiv favorizovanih SAD, ali nisu izdržali izabranici Nikole Grbića. Ipak, osvojen je prvi bod na šampionatu. Ritam je takav da nema vremena za očajavanja niti za euforiju. Orlove večeras u Bariju očekuje Kamerun,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.