Španci lako sa Brazilom, prvi poraz Šveđana na Svetskom prvenstvu

Izvor: B92, 21.Jan.2019, 21:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Španci lako sa Brazilom, prvi poraz Šveđana na Svetskom prvenstvu

Muška rukometna reprezentacija Španijepobedila Brazil rezultatom 36:24 u trećem kolu druge faze Svetskog prvenstva u Nemačkoj i Danskoj.

Aktuelni šampion Evrope izašli su lako na kraj sa Brazilcima, koji su u prošlom kolu iznenadili Hrvatsku i pobedili je.

Najefikasniji u pobedničkom sastavu bili su Feran Sole Sala i Aitor Arino Bengoeća sa po šest golova, dok je pet postigao Đoan Kaneljas.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Kod "trikolora" po četiri gola postigli su Langaro i Nantes. Španija sada ima skor od dve pobede i dva poraza, dok je Brazil na 1/3.

Reprezentacija Švedske pretrpela je prvi poraz na šampionatu sveta. Od njih je u skandinavskom derbiju bila bolja Norveška sa 30:27.

Norvežane je predvodio Magnus Jondal sa 11 golova, dok su Nilson i Vane postigli pet za Švedsku.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Panceri" jači od "kauboja" – Hrvatska bez šanse za medalju!

Izvor: B92, 21.Jan.2019

Muška rukometna reprezentacija Nemačke pobedila je Hrvatsku sa 22:21, u trećem meču druge faze Svetskog prvenstva u Danskoj i Nemačkoj...Ovim porazom Hrvatska je ostala bez šanse da se plasira u polufinale, pošto imaju tri boda manje od Francuske i Nemačke, koje su obezbedile plasman u poslednju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.