Simon Bajls izjednačila rekord po broju osvojenih medalja na SP

Izvor: Beta, 12.Okt.2019, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Simon Bajls izjednačila rekord po broju osvojenih medalja na SP

Američka gimnastičarka Simon Bajls izjednačila je danas rekord Belorusa Vitalija Šerba po broju osvojenih medalja na svetskim prvenstvima. Bajls je danas osvojila zlatnu medalju u preskoku na Svetskom prvenstvu u Štutgartu i tako stigla do svog 23. odličja i izjednačila rekord Šerba.Ona je titulu šampionke sveta u preskoku odbranila rezultatom 15.399. Srebrnu medalju osvojila je njena zemljakinja Džejd Keri, dok je Britanka Eli Dauni osvojila bronzanu medalju. Simon Bejls je nakon zlata u preskoku imala šansu i da obori rekord Šerba, ali je takmičenje u dvovisinskom razboju završila na petom mestu.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NEVEROVATNA SIMON BAJLS: Amerikanka izjednačila rekord po broju medalja na svetskim prvenstvima

Izvor: Kurir, 12.Okt.2019

Američka gimnastičarka Simon Bajls izjednačila je danas rekord Belorusa Vitalija Šerba po broju osvojenih medalja na svetskim prvenstvima.

Nastavak na Kurir...

AMERIKANKA ISPISALA ISTORIJU: Bejlsova NAJTROFEJNIJA gimnastičarka u istoriji

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Okt.2019, 00:09

Fenomenalan uspeh...Američka gimnastičarka Simon Bejls izjednačila je danas rekord Belorusa Vitalija Šerba po broju osvojenih medalja na svetskim prvenstvima...Bejls je danas osvojila zlatnu medalju u preskoku na Svetskom prvenstvu u Štutgartu i tako stigla do svog 23. odličja i izjednačila rekord...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Bajls oborila rekord u broju osvojenih medalja

Izvor: Beta, 13.Okt.2019

Američka gimnastičarka Simon Bajls oborila je danas rekord Belorusa Vitalija Šerba po broju osvojenih medalja na svetskim prvenstvima.Bajls je danas osvojila zlatnu medalju na gredi na Svetskom prvenstvu u Štutgartu i tako stigla do svog 24. odličja čime je oborila rekord Šerba.Ovo je njego 18....

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.