Selektor objasnio zašto nema Tea i Bobija: Očekivana odluka

Izvor: Sportske.net, 29.Avg.2018, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Selektor objasnio zašto nema Tea i Bobija: "Očekivana odluka"

Aleksandar Đorđević neće moći da računa na Miloša Teodosića i Bobana Marjanovića na predstojećim mečevima kvalifikacija za Svetsko prvenstvo koje se održava u Kini.

Naredne godine na programu je Svetsko prvenstvo u košarci, a Srbija je trenutno stigla do drugog kruga kvalifikacija.

Očekivali smo da vidimo i pet >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << NBA zvezda u reprezentaciji Srbije, ali od pomenute petorice, gledaćemo svega dvojicu - Bjelicu i Bogdanovića.

Poslednji koji su otkazali selektoru (ne svojom voljom) su košarkaši Los Anđeles Klipersa, Boban Marjanović i Miloš Teodosić.

"Atletski i medicinski deo štaba Los Anđeles Klipersa odlučio je da dva naša reprezentativca jos više rade na jačanju svojih tela i pripremi za novu sezonu. Tako nećemo moći da računamo na njihove usluge, već će morati da rade po programu Klipersa, što sam i očekivao", rekao je Aleksandar Đorđević u izjavi za "Blic".

Selektor je dodao i da će Dragan Milosavljević kasniti jer ima obaveze u Unikahi.

"Unikaha ima turnir u Malagi na kojem igra i Real Madrid, pa će se Dragan Milosavljević priključiti 9. septembra. Zbog klupskih obaveza, Avramović iz Italije dolazi 3, Milutinov iz Olimpijakosa 4, Vasa Micić 5, a Jelovac 6. septembra. Novo ime biće Uroš Luković", rekao je selektor.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Srbija i bez Tea i Bobija

Izvor: Večernje novosti, 29.Avg.2018

Selektor "orlova" ne može da računa na NBA tandem u kvalifikacijama za SP: Lorens Frenk iz Klipersa mi je rekao da njih dvojica moraju da se pune energijom - kaže Đorđević za "Novosti" CENTRU Denvera Nikoli Jokiću pridružio se tandem Los Anđeles Klipersa Miloš Teodosić...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.