Selektor Hrvatske Dalić izabrao tim za odlučujuće mečeve

Izvor: B92, 25.Okt.2021, 15:10

Selektor Hrvatske Dalić izabrao tim za odlučujuće mečeve

Selektor Hrvatske Zlatko Dalić objavio je spisak igrača na koje računa u odlučujućim mečevima kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine.

Hrvatska će 11. novembra gostovati Malti, a tri dana kasnije u Splitu dočekuje Rusiju.

Na spisku se nalaze: golmani: Dominik Livaković, Simon Sluga, Ivo Grbić; odbrana: Josip Stanišić, Josip Juranović, Domagoj Vida, Dejan Lovren, Duje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ćaleta-Car, Joško Gvardiol, Marin Pongračić, Borna Sosa, Borna Barišić; vezni red: Luka Modrić, Mateo Kovačić, Marcelo Brozović, Mario Pašalić, Kristijan Jakić, Nikola Vlašić, Luka Ivanušec; napadači: Andrej Kramarić, Marko Livaja, Ivan Perišić, Josip Brekalo, Mislav Oršić; pretpozivi: Lovre Kalinić, Mile Škorić, Filip Uremović, Antonio Mirko Čolak, Kristijan Lovrić, Nikola Moro.

Dalić je ostao veran sastavu koji je ove jeseni osvojio 11 od 15 mogućih bodova.

"Nema razloga za značajne promene, ovo je ekipa koja je dobro odigrala jesenji deo kvalifikacija i zaslužila je poverenje svojim igrama, pristupom i zajedništvom.Najvažnije je da sve držimo u svojim rukama. Znamo da nas dve pobede vode u Katar, to je naš cilj i daćemo sve od sebe da ga ostvarimo", rekao je Dalić za sajt saveza.

On je dodao i da je meč sa Maltom od velikog značaja.

"Naš fokus mora biti Malta - to je sada ključna utakmica koju moramo da odraditi ozbiljno, koncentrisano i maksimalno anžovano. Tek tada možemo da razmišljamo o Rusiji protiv koje ćemo na svojoj strani imati pun 'Poljud', što će nam biti veliki adut", rekao je Dalić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Selektor Hrvatske Dalić odredio tim za odlučujuće mečeve

Izvor: RTS, 25.Okt.2021

Selektor hrvatske fudbalske reprezentacije Zlatko Dalić objavio je spisak igrača na koje računa u odlučujućim mečevima kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine. . Fudbalska reprezentacija Hrvatske će 11. novembra gostovati Malti, a tri dana kasnije...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.