Sale okuplja Orlove, kakav je plan priprema i kad počinju sa utakmicama?

Izvor: Sportske.net, 17.Jul.2019, 23:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sale okuplja ''Orlove'', kakav je plan priprema i kad počinju sa utakmicama?

'Orlovi', vreme je!

Okupljanjem u beogradskoj 'Kraun Plazi' u četvrtak u 13:30h zvanično počinju pripreme reprezentacije Srbije za Svetsko prvenstvo, koje startuje 31. avgusta u Kini. Srbija će biti u grupi sa selekcijama Italije, Angole i Filipina.

Nažalost, zbog teških povreda koje je doživeo u saobraćajnoj nesreći u nedelju ujutru, među okupljenima sutra neće biti Ognjena Kuzmića, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << umesto koga je Đorđević naknadno pozvao Nikolu Jovanovića.

Osim Jovanovića, na Đorđevićevom spisku su sada i: Miloš Teodosić, Stefan Jović, Vasilije Micić, Bogdan Bogdanović, Dragan Milosavljević, Marko Gudurić, Aleksa Avramović, Dejan Todorović, Vladimir Lučić, Marko Simonović, Nemanja Bjelica, Milan Mačvan, Stefan Birčević, Nikola Jokić, Miroslav Raduljica, Nikola Milutinov, Boban Marjanović.

Što se tiče plana priprema, ''Orlovi''  21. jula putuju na bazične pripreme na svoju stalnu bazu, Kopaonik i tamo će ostati do 4. avgusta, kada će u Čačku odigrati prvu pripremnu utakmicu protiv domaćeg Borca.

Tri dana kasnije je duel sa Finskom u Zrenjaninu, 10. avgusta ''Orlovi'' će u ''Štark Areni'' ugostiti i Litvaniju, a dva dana kasnije isti rivali sastaće se u Kaunasu.

Sledi Akropolis kup u Atini od 16. do 18. avgusta, a dva dana kasnije se putuje u Kinu, gde će pre početka ''Mundobasketa'' naš nacionalni tim igrati i na turniru u Šenjangu, protiv Italije, Novog Zelanda i Francuske.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.