CRNO-BELI ŽELE NASTASIĆA: Povratak posle ispadanja Šalkea iz lige

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2021, 13:49

CRNO-BELI ŽELE NASTASIĆA: Povratak posle ispadanja Šalkea iz lige

Nakon velikog debakla.

Srpski fudbaler Matija Nastasić će po svemu sudeći napustiti nemačkog velikana i Šalke, koji je nakon tri decenije ispao iz Bundeslige. Prema pisanju nemačkih medija, srpski defanzivac planira povratak u ligu u kojoj se proslavio, pošto su italijanski klubovi veoma zainteresovani za njegove usluge.

Srbin je veći deo sezone je propustio zbog povrede i nije pomogao Šalkeu u borbi za opstanak, a iz istog razloga se nije našao ni na spisku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << selektora Srbije Dragana Stojkovića Piksija.

Nastasić nije bio u konkurenciji za prve mečeve kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, ali Piksi je naglasio da su vrata Srbije za njega otvorena kada bude mogao da odgovori reprezentativnim izazovima.

Nemački mediji su objavili da bi mogao da se vrati u Italiju, gde je za njega zainteresovan Udineze.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Ana Semenovič bivša ruska klizačica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.