SRBI GAZE I NE STAJU: Naši bokseri savršeni drugog dana Svetskog prvenstva u Beogradu

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2021, 22:18

SRBI GAZE I NE STAJU: Naši bokseri savršeni drugog dana Svetskog prvenstva u Beogradu

Jako dobro.

Sve tri pobede je ostvarila Srbija drugog dana 21. svetskog prvenstva u boksu koje se do 6. novembra održava u Beogradu. Posle Pavela Fjodorova i Amira Memića, u drugo kolo plasirao se i teškaš Sadam Magomedov.

On je Turčina Emira Bujukdaga pobedio odlukom sudija 4:1 sasvim zasluženo jer je bio bolji bar u dve trećine meča. U narednom kolu čeka ga meč protiv Brazilca >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Abnera Tešeire da Silve koji je odmarao u prvom preliminarnom kolu.

U sredu, trećeg dana SP u boksu u ring izlazi četvorica naših boksera. Džejlan Toskić protiv Kasima Mbundvikea iz Tanzanije (do 71 kg) i ta borba je sedma po redu od 13.00 časova, dok Slobodan Jovanović ukršta rukavice sa Ruizom Kordobom sa Kube (do 86 kg) i ta borba je na drugom ringu 11. po redu u prvom terminu.

U popodnevom terminu od 18:00 časova u ring ulazi Omer Ahmetović protiov Turčina Unlua Muhameta (do 48 kg) i Semiz Aličić protiv Džona Hola iz Irske (do 60 kg).

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda golferka Pejdž Spiranak.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.