SP - Objavljen raspored, Srbija startuje prvog dana turnira

Izvor: Sportske.net, 19.Mar.2019, 00:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SP - Objavljen raspored, Srbija startuje prvog dana turnira

Svetsko prvenstvo u košarci počeće 31. avgusta, a reprezentacija Srbije će odmah na teren.

Za vikend je na programu bio žreb za prvu fazu takmičenja na Svetskom prvenstvu za košarkaše, a na zvaničnom sajtu FIBA sada su određeni i datumi odigravanja utakmica.

Reprezentacija Srbije igraće u Grupi D protiv selekcija Angole, Filipina i Italije, a prvu utakmicu odigraće prvog dana takmičenja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Duel sa Angolom zakazan je za subotu, 31. avgust, a potom slede utakmice sa Filipinima (2. septembar) i Italijom (4. septembar).

Ukoliko zauzme jedno od prva dva mesta u Grupi D reprezentacija Srbije će proći dalje i ukrstiti sa dve najbolje selekcije iz Grupe C. U tom slučaju sledeća dva meča na turniru "Orlovi" bi igrali 6. i 8. septembra.

Svetsko prvenstvo za košarkaše igra se od 31. avgusta do 15. septembra.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.