SP - Još jedan ubedljiv poraz Srbije, borimo se za 17. mesto

Izvor: Sportske.net, 17.Jan.2019, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SP - Još jedan ubedljiv poraz Srbije, borimo se za 17. mesto

Poraz naše reprezentacije na kraju Grupe A.

Reprezentacija Srbije doživela je i treći poraz na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj i Danskoj, ovoga puta od domaćina Nemačke sa 31:23 što je značilo da će naš tim zauzeti peto mesto u Grupi A, pa se neće takmičiti u narednoj fazi u kojoj će biti 12 najboljih selekcija.

Desilo se nešto slično kao na utakmici protiv Francuza, nedostatak >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koncentracije krajem prvog poluvremena nakon egala u većem delu, a potom i potpun pad u drugom poluvremenu.

Uglavnom izjednačenoj igri u prvom poluvremenu došao je kraj kada je naša selekcija dobila dva minuta isključenja, Mošić je morao van terena zbog nepravilne izmene, da bi Nemci stigli do 15:11.

U nastavku od 18:15 koliko je bilo na startu drugog poluvremena, Nemci su došli do 26:16 kada su praktično rešili pitanje pobednika.

Postigli smo i tri gola jer su Nemci igrali bez golmana u polju, čak je i Cupara postigao jedan gol, stigli smo do 27:22 kada je Vanja Ilić uspeo da ukrade loptu i da savlada protivničkog golmana, ali vremena nismo imali, previše kasno smo se probudili i poraz je bio neminovan.

Naša reprezentacija 19. januara igra protiv petoplasirane selekcije iz grupe B, a to je Bahrein u razigravanju za 17. mesto.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Srbija ide u Dansku i bori se za 17. mesto!

Izvor: Mondo, 17.Jan.2019

Prvu fazu na Svetskom prvenstvu Srbija je završila porazom od Nemačke. "Orlovi" peti u Grupi A i boriće se za 17. mesto u Danskoj. Protivnik Srbije u subotu (18 sati) biće Bahrein...Jedna pobeda, jedan remi i tri poraza učinak je Srbije u prvoj fazi na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj i Danskoj..."Orlovi"...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.