SKANDALČINA: Reprezentativci IZMLATILI dva političara! Odmah im je izrečena SUROVA kazna! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Okt.2018, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDALČINA: Reprezentativci IZMLATILI dva političara! Odmah im je izrečena SUROVA kazna! (VIDEO)

Nečuven potez.

Fudbalska selekcija Rusije je kao domaćin nedavnog Mondijala, zauzela sjajno 8. mesto, a samo četiri meseca kasnije reprezentativci Baćuški našli su se na udaru Zakona.

Tačnije, fudbaleri Zenita Aleksandar Kokorin i Krasnodara Pavel Mamaev, učestvovali su u neviđenoj kafanskoj tuči, gde su pošteno izmlatili dva poznata političara Denisa Paka i Sergeja Gajsina.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
SA REPREZENTACIJOM JE OSVOJILA EVROPSKU TITULU: Sada je priznala da je imala VRUĆI S*KS sa devojkom (FOTO)

TEK ŠTO JE STIGAO: Bivši igrač Zvezde PAKUJE kofere! Ovom TRANSFERU raduju se i na Marakani! (FOTO)

VELIKO IZNENAĐENJE U ŠANGAJU: Novaku OLAKŠAN put to TITULE! Ispala potencijalna MINA u četvrtfinalu!

Denis Pak, koji važi za jednog od najuticajnijih ruskih političara u Moskvi i visoki funkcioner u Ministarstvu industrije i trgovine, navodno je pokrenuo incident. Kako prenose tamošnji mediji, dobacivao je Kokorinu i Mamaevu za susednim stolom da budu tiši i da se primire.

Takav potez Paka naljutio je Kokorina i Mamaeva, koji su iste sekundi krenuli da se obračunaju sa ruskim političarima. Fudbaler Zenita bacio je stolicu na Denisa, a zatim su i počeli da razmenjuju udarce.

Aleksandra Kokorin, žena napadača tima iz Sankt Peterburga, sutradan se javno izvinila visokim zvaničnicima Rusije, navodeći da su njen suprug Aleksandar i njegov drug Pavel u tom trenutku bili pijani i nisu bili pri čistoj svesti.

To međutim nije mnogo pomoglo. Ministar sporta Pavel Kolobkov je ekspresno izrekao kaznu, reakcija je bila oštra, pa su Kokorin i Mamaev momentalno izbačeni iz fudbalske reprezentacije Rusije!

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Pratite nas i na Instagram profilu SrbijaDanas.com.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.