Rusi u suzama, plače Smolov, plače Dzjuba...

Izvor: Sportske.net, 08.Jul.2018, 00:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusi u suzama, plače Smolov, plače Dzjuba...

Teško su podneli poraz, a kako će se Smolov nositi sa brojnim kritikama?

Reprezentacija Rusije bila je na pragu još jednog velikog podviga na Svetskom prvenstvu, da posle Španije eliminiše i selekciju Hrvatske, ali je ovoga puta poklekla u penal-seriji.

Jedan od tragičara je Fjodor Smolov, koji je bio prvi izvođač, ali je penal izveo previše nonšalantno, pokušao je ''Panjenku'', a odlični Subašić je prozreo njegovu nameru.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Zbog toga je Smolov već na meti žestokih kritika, a po završetku penal-serije ostao je usamljen na terenu, u suzama, svestan da je svom timu učinio ''medveđu uslugu''.

Suze nije mogao da zadrži ni Artjom Dzjuba, i to tokom razgovora sa novinarima posle meča.

''Želim da se zahvalim saigračima i svima ostalima koji su bili uključeni u tim. Postali smo kao porodica, želeli smo ovo celog života. Želeli smo da dokažemo celoj zemlji da želimo da se ponosimo na sebe, da je naš fudbal živ. Zahvalni smo celoj zemlji...'', izustio je Dzjuba, a onda briznuo u plač, prenosi ruski ''Sport Ekspres''.

-
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Kakva poruka Smolovu posle promašenog penala: ''Bog je njegov sudija''

Izvor: Sportske.net, 08.Jul.2018

Ne stišavaju se reakcije u Rusiji posle eliminacije u četvrtfinalu Svetskog prvenstva, a mnogi upiru prstom u Fjodora Smolova...Imali su Rusi priliku da sinoć ponove podvig iz duela sa Španijom u osmini finala, ali ovog puta su poklekli u penal-seriji...Jedan od tragičara je Fjodor Smolov, koji...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.