Rukometašice sa Danskom traže šansu za Olimpijske igre

Izvor: RTS, 11.Dec.2019, 00:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometašice sa Danskom traže šansu za Olimpijske igre

Rukometašice Srbije igraju sa Danskom poslednji meč druge faze Svetskog rukometnog prvenstva u Japanu. Meč počinje u sredu od 10.00 uz direktan prenos na Drugom programu RTS-a, strim je na RTS Planeti (za posetioce iz Srbije), a tok meča i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.
Meč sa selekcijom Danske je za rukometašice Srbije presudan jer ih pobeda može odvesti u borbu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na sedmo mesto, koje vodi na Olimpijske igre.

Poslednji duel naša selekcija sa Danskom je imala prošle godine na Evropskom prvenstvu i pobedile su sa 30:25. 
Rukometašice Holandije nadigrale su jutros selekciju Južne Koreje sa 40:33, čime su obezbedile šest bodova i tako onemogućile našu selekiju da se bori za medalju.
U preostalom meču Grupe 1 sastaju se Nemačka i Norveška, a od njegovog ishoda zavisi i plasman Srbije ukoliko pobedimo u ovom duelu.
Utakmica rukometašica Srbije i Danske počinje u 10.00 uz direktan prenos na Drugom programu RTS-a, strim je na RTS Planeti (za posetioce iz Srbije), a tok meča i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo,   Olimpijske igre

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rukometašice Holandije savladale Južnu Koreju, Srbija bez polufinala

Izvor: RTS, 11.Dec.2019

Rukometašice Holandije nadigrale su selekciju Južne Koreje sa 40:33 u poslednjoj utakmici druge faze Svetskog rukometnog prvenstva u Japanu. Ovom pobedom Holanđanke su došle do šest bodova i plasmana na tabeli koji ih verovatno vodi u polufinale prvenstva, a naše rukometašice su ostale...

Nastavak na RTS...

Srbija iščupala bod protiv Danske, živi san o Olimpijskim igrama!

Izvor: RTS, 11.Dec.2019

Rukometašice Srbije odigrale su nerešeno 26:26 sa Danskom u poslednjoj utakmici u grupi 1 na Svetskom prvenstvu i sačuvale san o plasmanu na Olimpijske igre. . Osvajanjem tog boda sada su treće na tabeli, čime su direktno...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.