Rukometašice Holandije savladale Južnu Koreju, Srbija bez polufinala

Izvor: RTS, 11.Dec.2019, 09:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometašice Holandije savladale Južnu Koreju, Srbija bez polufinala

Rukometašice Holandije nadigrale su selekciju Južne Koreje sa 40:33 u poslednjoj utakmici druge faze Svetskog rukometnog prvenstva u Japanu. Ovom pobedom Holanđanke su došle do šest bodova i plasmana na tabeli koji ih verovatno vodi u polufinale prvenstva, a naše rukometašice su ostale i bez teoretskih šansi da se plasiraju u polufinale.
Pobedom Holanđanki naše rukometašice su praktično >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ostale bez šanse za plasman u polufinale, jer će i u slučaju pobede nad Danskom imati isti broj bodova kao i Holanđanke, ali će biti niže rangirane zbog poraza u međusobnom duelu.

Ali pred našim rukometašicama je prioritet pobede u predstojećem duelu, jer će njegov ishod odlučivati o trećem mestu na tabeli koje vodi u borbu za ukupan plasman na sedmo mesto prvenstva čime se obezbeđuje učešće na predstojećim Olimpijskim igrama.
Utakmica rukometašica Srbije i Danske počinje u 10.00 uz direktan prenos na Drugom programu RTS-a, strim je na RTS Planeti (za posetioce iz Srbije), a tok meča i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Holanđanke pobedile, Srbiji ostaje borba za plasman na Olimpijske igre

Izvor: B92, 11.Dec.2019

Rukometašice Holandije pobedile su Južnu Koreju sa 40:33 u poslednjoj utakmici druge faze Svetskog rukometnog prvenstva u Japanu.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.