Rukometaši Srbije spremni za Svetsko prvenstvo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Jan.2019, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometaši Srbije spremni za Svetsko prvenstvo

Naši najbolji rukometaši u sredu putuju u Nemačku na Svetsko prvenstvo. U Staroj Pazovi odradili su jedan od poslednjih treninga, uoči duela sa Rusijom u petak.

Zbog kasnog kompletiranja ekipe, na pripremnim mečevima sa Tunisom i Makedonijom, nisu pokazali najviše što mogu, ali selektor Nenad Peruničić veruje da će na premijernom meču igra, pre svega u odbrani, biti na potrebnom nivou. Na njegovom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << konačnom spisku nema Krsmančića, Vejina, Sretenovića i Pešića.

"Ovo im je prilika za dokazivanje protiv najvećih reprezentacija, kako timski, tako i individualno. To je šansa da se pokažu u najboljem mogućem svetlu", naglasio je Peruničić.

"Mi sami sebi ponekad stvaramo pritisak. Željni smo dobrih igara i sve ćemo uraditi da prođemo grupu i pre svega da pobedimo prvu utakmicu na turniru", istakao je srednji bek Stefan Vujić.

U premijernom susretu na Svetskom prvenstvu, rukometna reprezentacija Srbije sastaje se sa Rusijom, u petak od 18 časova, u Berlinu. Naše rukometaše u nastavku takmičenja očekuju dueli sa Francuskom, Nemačkom, Brazilom i Korejom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.