Regionalni mediji o porazu Srbije: Bez odbrane; Orlovi odleteli iz Katara

Izvor: B92, 02.Dec.2022, 23:35

Regionalni mediji o porazu Srbije: "Bez odbrane"; "Orlovi odleteli iz Katara"

Regionalni mediji preneli su vest o eliminaciji Srbije sa Svetskog prvenstva.

Nakon goleade, orlovi su izgubili od Švajcarske 3:2 i tako ispali kao poslednji u grupi.

Hrvatski "Index" preneo je da je "Srbija nakon ludog raspleta ispala sa Svetskog prvenstva kao poslednja u grupi", dok je "Klix,ba" objavio da je "Švajcarska pobedila Srbiju u najboljem meču SP i poslala je kući".
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
"Jutarnji" kaže da je "Srbija izgubila i ispala sa Svetskog prvenstva", dok je "Tportal" napisao: "Nakon spektakularne utakmice pune preokreta Švajcarska pobedila Srbiju i izbacila ih sa SP".

"Večernji" je saopštio činjenicu da je "Srbija porazom od Švajcarske ispala sa SP", dok su "Vijesti" u prvi plan stavili defanzivu Srbije: "Srbija bez odbrane, Švajcarska ispratila orlove iz Katara".

"24 sata.hr" su o ispadanju Srbije u naslovu napisali: "Orlovi odleteli sa Svetskog prvenstva".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.