Rasprodato svih 45.360 karata za Srbija – Brazil

Izvor: Press, 21.Mar.2018, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rasprodato svih 45.360 karata za Srbija – Brazil

Sve ulaznice za meč trećeg kola Svetskog prvenstva u Rusiji između Srbije i Brazila rasprodate su
Foto:fss.rs
'Orlovi' će se 27. juna sastati sa 'Selesaom' na zatvaranju grupe E, na novom stadionu moskovskog Spartaka kapaciteta 45.360 mesta, dok će trinaest dana ranije igrati sa Kostarikom u Samari, odnosno 22. juna sa Švajcarskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << u Kalinjingradu.
Najjeftinija karta za duele grupne faze iznosi 105 dolara, dok je najskuplja 210. Istovremeno, karte takozvane četvrte kategorije mogu da kupe samo državljani Rusije po simboličnoj ceni od dvadesetak evra. 

S druge strane, za okršaje sa Kostarikom i Švajcarskom ostale su samo ulaznice prve kategorije. 

Naša saznanja potvrdio je i generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije Jovan Šurbatović. 

"Rasprodate su karte za utakmicu Srbije i Brazila, dok je još malo ostalo za mečeve sa Kostarikom u Samari i Švajcarskom u Kalinjingradu. Meč Srbije i Brazila jedan je od najtraženijih na turniru i vlada veliko interesovanje širom sveta, ne samo u Srbiji i u Rusiji", rekao je Šurbatović u Ruskom domu, gde je ambasador Ruske Federacije u Srbiji Aleksandar Čepurin uručio prvih šest "navijačkih pasoša" za Mundijal.

fifa.com

 



Svaki kupac može da popuni prijavu za sebe i još maksimalno tri osobe i svako od njih posebno će morati da dostavi lične podatke. Da bi kupac ušao u kvotu za navijače Srbije, mora biti državljanin ili stanovnik Republike Srbije, a isto pravilo važi i za ostale navijače u prijavi.
   
   
   
 
Šurbatović je uveren je da će Srbija u Rusiji imati podršku kao da igra na domaćem terenu. 

"Sam plasman na Mundijal je veliki uspeh i ima posebnu težinu jer nastupamo u bratskoj Rusiji. S obzirom na istorijski dobre odnose dve zemlje, ubeđen sam da ćemo se u Rusiji osećati kao na domaćem terenu i sa ćemo imati ubedljivo najveću podršku na SP", zaključio je Šurbatović i poželeo srpskoj i ruskoj selekciji puno uspeha na najvećoj fudbalskoj smotri. 

Prema podacima Svetske fudbalske federacije (FIFA), od pre nedelju dana, do sada je prodato oko 1.700.000 ulaznica za najveći događaj u svetu sporta. 

Mundijal je na programu od 14. juna do 15. jula, a Rusija je za ovu priliku ukinula bilo kakve vize za zemlje učesnice i njihove navijače.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.