Ramijevi brkovi, Kolinda Grabar Kitarović i hrvatski Mikonos

Izvor: RTS, 03.Jan.2019, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ramijevi brkovi, Kolinda Grabar Kitarović i "hrvatski" Mikonos

Adil Rami otkrio o čemu je razgovarao sa predsednicom Hrvatske – Kolindom Grabar Kitarović, nakon finala Svetskog prvenstva u Rusiji.
Posle finala, u kojem je Francuska savladala Hrvatsku i osvojila trofej, predsednica Hrvatske je čestitala svim fudbalerima, a Rami je otkrio i sadržinu razgovora.

"Rekla mi je da imam >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << lepe brkove. Nisam znao šta da joj kažem, pa sam, ni sam ne znam zašto, rekao da volim Mikonos", otkrio je Rami.
Defanzivac Olimpika iz Marselja je potom objasnio da je oduvek brkao Hrvatsku i Grčku, čime je pokušao da se "opere" za geografski promašaj, a brzu lekciju mu je dao saigrač Olivije Žiru.
"Žiru, koji je sve to čuo, pogledao me je i rekao: glupane, Mikonos je u Grčkoj", rekao je Rami.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.