Rambo šokirao Brazilce: Rekli su mi da platim ako želim na Mundijal, znam igrače koji su to uradili!

Izvor: Sportske.net, 23.Feb.2019, 00:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rambo šokirao Brazilce: "Rekli su mi da platim ako želim na Mundijal, znam igrače koji su to uradili!"

Reprezentacija je vrlo bolna tema za nekadašnjeg fudbalera Reala, sada je otvorio dušu.

Proslavljeni fudbaler Dejan Rambo Petković jedan je od najcenjenijih stranaca koji su ikada zaigrali u zemlji fudbala - Brazilu.

Toliko je poštovan i cenjen da je njegov otisak stopala zauvek ostao u fudbalskoj kući slavnih u toj zemlji.

Međutim, Petković je za seniorsku selekciju svoje zemlje (Jugoslavija, Srbija i Crna Gora, potom i Srbija) nastupio tek šest puta >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << što je mnoge Brazilce, čak i čuvenog Zagala, frapiralo.

Gostujući na jednoj brazilskoj televiziji otkrio je da nije igrao na Mundijalu 1998. godine u Francuskoj za selekciju Jugoslavije jer nije želeo da plati.

"Rekli su mi da je pet ili šest igrala tada platilo da igra za Jugoslaviju na Svetskom prvenstvu. Jedan od posrednika između saveza i mene rekao mi je da ću ići u Francusku ako učinim isto."

"Tadašnji predsednik Vitorije, za koju sam igrao, je saznavši to želeo da plati duplo iz svog džepa, ali sam mu rekao da vrati taj novac i da neću to uraditi", kazao je Rambo voditelju emisije.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.