RUR predstavlja prve IRL nacionalne PES2020 kvalifikacije za 12. Svetsko IeSF prvenstvo

Izvor: B92, 03.Avg.2020, 13:55

RUR predstavlja prve IRL nacionalne PES2020 kvalifikacije za 12. Svetsko IeSF prvenstvo

Izvor: RUR

RUR je pre oko dve nedelje najavio ovogodišnje IRL PES 2020 kvalifikacije za Svetsko IeSF prvenstvo. Srpska e-sports Asocijacija poziva sve one koje žele da se takmiče na profesionalnom nivou, i ostvare priliku za učešće na svetskom prvenstvu, koje će se održati u izraelskom gradu Eilatu.


Odigraće se dva kvalifikaciona turnira. Po četiri najbolja igrača sa oba turnira >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << će se plasirati u veliko finale, a pobednik celog turnira će imati priliku da predstavlja Republiku Srbiju na regionalnom turniru. Najbolje ekipe sa regionalnih turnira će otputovati u Izrael, gde će se takmičiti na završnom turniru.

Svi mečevi će biti BO1 u single elimination formatu, osim velikog finala, koje će se igrati u BO3. (organizator je u stanju da promeni pravila na osnovu prijavljenih igrača).

Svi takmičari moraju da se pridruže sledećem Discord kanalu – https://discord.gg/baSTr8n

Datum: 16.8.2020.

Vreme: 11:00

Lan/Online: ONLINE

Maksimalan broj igrača: 512

Konzola: PS4

Prvi turnir će se odigrati u nedelju 16. avgusta, a sva pravila kao i samu prijavu možete pronaći na ovom linku.

Prijave su otvorene do 15. avgusta!

Prijavite se i na RUR Dota 2 i Tekken 7 kvalifikacije!

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.