RADULJICA POSLAO MOĆNU PORUKU Braća su se skupila!

Izvor: 011vodič.com, 20.Avg.2019, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RADULJICA POSLAO MOĆNU PORUKU Braća su se skupila!

Svetsko prvenstvo u Kini na dohvat je ruke. Košarkaši Srbije su spremni da u najmogoljudnijoj zemlji sveta naprave veliki rezultat, a ono što je najbitnije jeste da u taboru našeg tima vlada sjajna atmosfera. Miroslav Raduljica imao je šta da poruči svima pred put u Kinu.
Snažni centar se osvrnuo i na Akropolis kup.
Korisno nam je bilo učešće na Kupu, mi Srbi volimo da se pojavimo na Akropolis kupu >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << i da igramo u Grčkoj pred grčkom publikom, gde se prilično lepo osećamo skoro kao domaći. Naravno, pošto smo u finalu igrali protiv Grka publika nije bila baš naklonjena nama, ali iskoristili smo turnir na najbolji mogući način. Imali smo utakmice sa tri različite ekipe, gde smo imali priliku da vežbamo ono što će nam biti potrebno za svetsko prvenstvo. Imali smo priliku da probamo neke rotacije takođe, koje ćemo moći da koristimo i koje nismo imali prilike da igramo proteklih godina, a to je i naša prednost – rekao je Raduljica za portal “Srbija danas”.
On nije hteo da obeća prvo mesto, ali je poslao jaku poruku.
Ne bavim se predviđanjima, ali navijači samo neka veruju u nas kao što su i do sada verovali. Neka se ne bave ni oni predviđanjima, jer važnije od predviđanja zlatne medalje jeste to što se skupilo 12 sjajnih momaka. Skupilo se 12 braće, prijatelja i drugova, navijači treba da znaju da mi radimo sve što je do nas da pobedimo, a rezultat koji proizlazi iz toga, naših kvaliteta i drugarstva će sigurno biti dobar – jasan je Raduljica.
On igra u Kini, pa bi mogao da pomogne ostalim momcima.
Nije mi ništa lakše jer igram tamo, nezgodno je što je put veoma dugačak, ali što se tiče uslova koji nas očekuju tamo vrlo sam dobro upoznat sa njihovim mentalitetom i pristupom sportu i samoj organizaciji. Naravno da mogu puno da pomognem našem timu, jer imam to iskustvo, sada već tri ili četiri godine igranja tamo, kao i života tamo, što je i mnogo bitnije od samog igranja tamo. To je važnije, jer mi možemo da imamo priliku samo jednom da se sastanemo sa Kinezima, u ekipnom smislu, na parketu, a sve ostalo je životna priča u kojoj ja mogu da pomognem, oko svih tih sitnica, koje su mnogo važne – zaključio je Raduljica.

The post RADULJICA POSLAO MOĆNU PORUKU Braća su se skupila! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.