Prijem za borske šampione u fudokan karateu

Izvor: Bor030.net, 08.Nov.2019, 22:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijem za borske šampione u fudokan karateu

U gradskoj kući organizovan je danas prijem za predstavnike i takmičare borskog Karate kluba “Dojo Sureido”, koji su se sa nedavno održanog Svetskog prvenstva u fudokan karateu vratili sa dve zlatne i jednom srebrnom medaljom. Milica Dragijević, Mile Baraković i Anita Filipovski ostvarili fantastičan uspeh na osmom Svetskom fudokan šampionatu i kupu za decu koji […] The post Prijem za borske šampione u fudokan karateu appeared first on Bor 030.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Dvoje mladih karatista iz Bora šampioni sveta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Nov.2019, 10:57

Mladi srpski fudokan karatisti Milica Dragijević i Mile Baraković, oboje iz sela Zlota kraj Bora, osvojili su titulu svetskog prvaka na šampionatu u nemačkom Sindelfigenu...Dragijević je bila najbolja u kategoriji kadetkinja do 54 kilograma, a Baraković među juniorima u kategoriji do 52 kilograma...Na...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.