Predugo smo radili da bismo sad sve upropastili

Izvor: B92, 21.Sep.2017, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Predugo smo radili da bismo sad sve upropastili"

Predugo smo radili da bismo ove dve utakmice upropastili nekim našim mentalitetom – tim rečima je Slavoljub Muslin opisao napredak reprezentacije Srbije.

Muslin je u četvrtak saopštio spisak za odlučujuće mečeve u kvakifikacijama za Mundijal u Rusiji protiv Austrije i Gruzije i rekao da se upravo na mentalnom planu ekipa popela na stepenik više.

“Što se tiče našeg mentaliteta, mislim da se on malo promenio jer su momci pokazali da mogu u prethodnih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << osam utakmica, kao i da znaju šta im je činiti da bi otišli na Svetsko prvenstvo. Dugo radimo da bismo ove dve utakmice upropastili nekim našim mentalitetom”, kazao je Muslin i nastavio:

“Rekao sam da verujem u ove momke, da nije tako, ne bih se prihvatao dužnosti koju imam. Nisam znao da će nam u ovom trenutku faliti samo tri boda, ali nismo završili ništa. Kvalifikacije nisu gotove, Mundijal nije obezbeđen i moramo tražiti još ti boda iz ove dve utakmice”.

Srbija 6. oktobra gostuje Austriji u Beču, tri dana kasnije dočekuje Gruziju u Beogradu, a iz ta dva susreta potrebna su joj tri boda.

“Pokušaćemo već da u prvoj utakmici obezbedimo plasman, idemo na tri boda kao i svaki put. U ovom trenutku imamo popravni, ako se nešto, ne daj bože, desi u Austriji. To je meč sa Gruzijom u Beogradu, pred našim navijačima”.

Međutim, ‘Orlovi’ neće odustajati od dosadašnjeg recepta, a to je napadački fudbal i želja za pobedom u svakom trenutku jer dobri rezultati mogu da donesu skok u šešir sa jačim ekipama.

“Naravno da će nam to biti motivacija više, da bismo imali pod znacima navoda slabije protivnike. Što se publike tiče, sigurno će je biti više, nadam se da će biti dosta naših navijača, mada Austrija ima samo teoretske šanse da se plasira”, zaključio je Muslin.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Selektor pred finale: Naš mentalitet se promenio!

Izvor: Mondo, 21.Sep.2017

"Dugo su radili i mnogo truda uložili da bismo došli u ovu situaciju i bilo bi šteta da sve upropastimo u ove dve utakmice zbog tog našeg, srpskog mentaliteta", rekao je selektor "orlova" pred veliko finale kvalifikacija...Još pobeda!..Iz dve utakmice…..To je prva, osnovna i jedina računica koja...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.