Poznati svi polufinalisti Svetskog klupskog prvenstva u fudbalu

Izvor: RTS, 14.Dec.2019, 21:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznati svi polufinalisti Svetskog klupskog prvenstva u fudbalu

Ekipe Al Hilala i Montereja pridružile su se Liverpulu i Flamengu u polufinalu Svetskog klupskog prvenstva u fudbalu, koje se odigrava u Dohi. Saudijski Al Hilal bolji od Esperance 1:0, Monterej sa 3:2 savladao domaći Al Sad. Polufinalni dueli na programu su 17. i 18. decembra.
Šampioni Azije i Centralne Amerike obezbedili su plasman u polufinale Svetskog klupskog šampionata u fudbalu, gde ih čekaju Liverpul >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i Flamengo.

Al Hilal iz Saudijske Arabije savladao je sa 1:0 ekipu Esperance iz Tunisa, a strelac jedinog gola bio je Francuz Bafetimbi Gomis.
Drugi meč dana doneo je više uzbuđenja, a meksički Monterej sa 3:2 savladao je domaćina turnira katarski Al Sad sa 3:2.

Meksikanci su poveli golom Vanjonija, da bi do poluvremena prednost udvostručio Funes Mori.
Buneđa je smanjio rezultat u 66. minutu, na 3:1 povisio Pizaro u 77, da bi konačan rezultat postavio Hasan u 89. minutu.

U polufinalnim duelima sastaju se Al Hilal i šampion Južne Amerike Flamengo, kao i Monterej i Liverpul.
Polufinalni mečevi na programu su 17. i 18. decembra, uz prenose na programima RTS-a.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Liverpul dobio prvog rivala na putu ka svetskom tronu!

Izvor: Sportske.net, 15.Dec.2019, 00:22

"Redse" čeka interesantan dvoboj...Fudbaleri meksičkog Montereja plasirali su se u polufinale Svetskog klupskog prvenstva, pošto su danas u Dohi pobedili katarski Al Sad sa 3:2...Monterej će u polufinalu, u sredu sa početkom od 18:30, igrati protiv evropskog prvaka, ekipe Liverpula...Ranije danas...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.