Policija blokirala SC Kovilovo, nema zadržavanja ispred

Izvor: Večernje novosti, 23.Mar.2018, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija blokirala SC Kovilovo, nema zadržavanja ispred

Jake policijske snage blokirale su prilaz SC Kovilovu, uprkos tome što je Vlada zabranila utakmicu između ženskih juniorskih selekcija Srbije i tzv. Kosova u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo Jake policijske snage blokirale su prilaz SC Kovilovu, uprkos tome što je Vlada zabranila utakmicu između ženskih juniorskih selekcija Srbije i tzv. Kosova u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.Kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << javlja reporter Tanjuga, policija je raspoređena duž Zrenjaninskog puta i na skretanju kod Pupinovog mesta. Policija ne dozvoljava zadržavanje novinarskih ekipa koje se vraćaju nazad.Pročitajte još: STEFANOVIĆ O MEČU SRBIJA I TZV. KOSOVO: Nismo spremni da policija tuče ljude zbog stvari u koje ne verujemoUtakmica je trebalo da se odigra danas od 16 sati, ali je Vlada odlučila da je zabrani. Prvobitno, taj meč, koji je trebalo da se igra bez državnih simbola i himne bio je zakazan u Kragujevcu, ali je potom iz bezbednosnih razloga "premešten" u Kovilovo.Evropska rukometna federacija (EHF) donela je odluku da navijači, ali i predstavnici medija ne mogu prisustvovati meču.Pročitajte još: Vlada Srbije zabranila utakmicu Srbije i tzv. Kosova u Kovilovu

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

OPSADNO STANJE U KOVILOVU NE JENJAVA: Rukometašice tzv. Kosova napustile Srbiju, sinoć stigla anonimna dojava o bombi!

Izvor: Kurir, 24.Mar.2018, 13:33

Jake policijske snage raspoređene su duž Zrenjaninskog puta i ne dozvoljavaju prolaz nikome i danas, a rukometašice tzv. Kosova su napustile Srbiju. 

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.