Pogledajte kako su navijači s Mundijala na zanimljive načine predstavili svoja obeležja (FOTO)

Izvor: BKTV News, 25.Jun.2018, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte kako su navijači s Mundijala na zanimljive načine predstavili svoja obeležja (FOTO)

U toku je Svetsko prvenstvo u fudbalu koje se održava u Rusiji.Pogledajte atmosferu na tribinama i kakve su sve kreacije "uhvatile" oči fotoreportera.

Ljubav prema fudbalu ujedinjuje ceo svet u jednu reprezentaciju nezavisno od jezika, tradicije, vere i ideologije, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin otvarajući pomenuto prvenstvo.

Foto:Tanjug/AP/Darko Vojinović

„Nas, vernih ljubitelja fudbala, bez preterivanja ima milijarde >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << na planeti. I gde god da živimo, kakve god tradicije da poštujemo, sve nas objedinjuje ljubav prema fudbalu u jednu reprezentaciju: jedinstvenu u svojoj ljubavi prema toj spektakularnoj, svetloj, beskompromisnoj igri. I zato svi članovi ovog tima dobro shvataju i osećaju jedni druge. U ovom jedinstvu, kojim ne vladaju ni razlike u jezicima, ni ideologije, ni vere, jeste velika snaga fudbala i sporta u celini“, istakao je Putin.

Foto:Tanjug/AP/Darko Vojinović 

On je čestitao „čitavoj velikoj, multinacionalnoj, prijateljskoj, svetskoj fudbalskoj porodici početak glavnog turnira planete“.

Foto:Tanjug/AP Photo/Gregorio Borgia

Rusija se odgovorno pripremala za Svetsko prvenstvo u fudbalu i učinila je sve kako bi navijači mogli da urone u atmosferu praznika, rekao je ruski predsednik.

Foto:Tanjug/AP Photo/Rebecca Blackwell

„Odgovorno smo se spremali da sprovedemo ovaj grandiozni događaj i učinili sve kako bi navijači, sportisti i stručnjaci mogli u potpunosti da urone u atmosferu veličanstvenog praznika fudbala i, naravno, uživaju u boravku u Rusiji — otvorenoj, gostoljubivoj i prijatnoj, i kako bi ovde našli nove prijatelje i nove istomišljenike“, istakao je Putin na ceremoniji otvaranja.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

VRELO U RUSIJI: Kad se ONE POJAVE, svi gledaju samo u NJIH! (FOTO)

Izvor: BKTV News, 26.Jun.2018, 11:30

Lepotice na terenu!..Fudbalska groznica trese ceo svet! Ovih nedelja oči svih uprte su u Rusiju, gde se održava Svetsko prvenstvo u fudbalu. Svima je jedno zajedničko - ljubav prema fudbalu. Nezavisno od nacije, jezika, vere, svi navijači su reprezentativci - najvažnije sporedne stvari na svetu...Foto: AP...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.