Izvor: RTS, 25.Sep.2022, 14:20

Pogba za mesec dana na terenu, biće spreman za Svetsko prvenstvo

Fudbaler Juventusa i francuski reprezentativac Pol Pogba biće spreman za predstojeće Svetsko prvenstvo, koje će biti održano od 20. novembra do 18. decembra u Kataru, prenose italijanski mediji.
Pogba se oporavlja od povrede kolena, a kako navodi Tutosport, francuski fudbaler bi trebalo da se vrati na teren u drugoj polovini oktobra.

Francuz bi mogao da zaigra za Juventus na meču Lige šampiona protiv Benfike, koji je na programu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 25. oktobra.
Pogba se u letnjem prelaznom roku vratio u Juventus kao slobodan igrač iz Mančester junajteda.
Povredio se 26. jula na treningu torinskog kluba tokom priprema u SAD zbog čega ove sezone nije odigrao nijedan meč za Juventus.
Francuska će na Svetskom prvenstvu u Kataru igrati u grupi D sa Australijom, Danskom i Tunisom.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo,   Liga Šampiona,   Manchester United

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Pogba za mesec dana na terenu, biće spreman za SP

Izvor: B92, 25.Sep.2022

Fudbaler Juventusa i francuski reprezentativac Pol Pogba biće spreman za predstojeće Svetsko prvenstvo u Kataru, prenose italijanski mediji...Pol Pogba će biti spreman za Svetsko prvenstvo u fudbalu, koje će biti održano od 20. novembra do 18. decembra...Pogba se oporavlja od povrede kolena, a kako...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.