Počinje Svetsko prvenstvo za rukometašice, Srpkinje na startu protiv vrlo nezgodnog protivnika

Izvor: Sportske.net, 26.Nov.2019, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje Svetsko prvenstvo za rukometašice, Srpkinje na startu protiv ''vrlo nezgodnog protivnika''

Rukometna reprezentativka Srbije Katarina Tomašević rekla je danas da je Angola izuzetno nezgodan protivnik i da je prva utakmica na Svetskom prvenstvu i najvažnija.

Srpske rukometašice će u petak putovati iz Koreje u Japan, gde ih čeka Svetsko prvenstvo.

"Prva utakmica na svakom takmičenju je najvažnija. Čeka nas Angola, izuzetno nezgodan protivnik. Fokusirane smo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na njih, imamo izuzetno tešku grupu, tako da ćemo ići iz meča u meč", rekla je Katarina Tomašević u Seulu.

Reprezentacija Srbije je na pripremnom turniru u Seulu ostvarila dve pobede i poraz.

"Turnir je bio jako dobar. Poslužile su nam tri utakmice sa izuzetno kvalitetnim protivnicima da vidimo gde smo. Iskoristile smo vreme za uigravanje i ono što je planirano.







Rezultat nam nije bio prioritet, najvažnije je bilo da isprobamo sve varijante koje ćemo koristiti u Japanu", kazala je Katarina Tomašević.

Utakmica protiv Angole igraće se u subotu od 7.00.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.