Pocepao sam Realovo pismo, plakao, molio selektora, ali uzalud

Izvor: B92, 30.Mar.2020, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Pocepao sam Realovo pismo, plakao, molio selektora, ali uzalud"

Argentinski fudbaler Anhel di Marija otkrio je malo poznate detalje pred finale Svetskog prvenstva 2014. godine protiv Nemačke.

Brzonogi krilni napadač bio je na izlaznim vratima Real Madrida, transfer u Mančester junajted je bio red vratima, tako da čelnici kraljevskog kluba nisu želeli da rizikuju ozbiljniju povredu.

Di Marija je polufinalni meč sa Holandijom propustio zbog problema sa trbušnim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mišićima, a iz Madrida mu je pred finale Mundijala stiglo i "preteće" pismo.

"Danijel Martines, doktor reprezentacije, doneo mi je pismo i rekao da je stiglo iz Madrida. Znao sam da žele da me prodaju, a u pismu je verovatno bila pretnja tužbom ako zaigram u finalu, što sam tek posle saznao. Znali su da sam povređen i da bi igrajući finale upropastio transfer u Junajted. Iscepao sam ga, nisam ga otvorio, to je bilo finale i nisam se plašio posledica. Rasplakao sam se, molio selektora da igram, ali je on umesto mene stavio Enca Peresa", rekao je Di Marija u argentinskoj televizijskoj emisiji "Podemos Hablar".

Di Marija je u Junajted prešao nakon Svetskog prvenstva za 75.000.000 evra, ali se tu zadržao samo jednu sezonu.

Već narednog leta je otišao u Pari Sen Žermen, gde igra i dan-danas.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.