Počela prodaja ulaznica za odlučujući meč “orlova”

Izvor: Vesti-online.com, 18.Feb.2019, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počela prodaja ulaznica za odlučujući meč “orlova”

U ponedeljak je počela prodaja ulaznica za utakmicu odlučujućeg meča kvalifikacija za Svetsko prvenstvo između Srbije i Izraela, koja je zakazana za nedelju 24. februar od 16.00 sati u beogradskoj dvorani „Aleksandar Nikolić“.

– Dođite u beogradski hram košarke i podržite naše reprezentativce u poslednjoj utakmici kvalifikacija za najveće planetarno košarkaško takmičenje – poručili >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << su iz Košarkaškog saveza Srbije.

Selektor Đorđević, Miloš Teodosić i ostali reprezentativci rekli su svoja očekivanja pred poslednja dva meča kvalifikacija.

Ulaznice mogu da se rezervišu i kupe na internet sajtu tickets.rs, kao i na svim prodajnim mestima Eventima širom Srbije. Na dan utakmice, karte će moći da se kupe i na blagajni dvorane „Aleksandar Nikolić“ od 10.00 sati do početka utakmice.

Počela prodaja ulaznica za meč Srbija – Izrael!https://t.co/HxQvVm5f0d#kss #reprezentacija #FIBAWCQ pic.twitter.com/Kf2wCcxTO2— Košarkaški savez SRB (@KSSrbije) 18. фебруар 2019.

Cene pojedinačnih ulaznica

Tribine – 500 dinara

Parter B i Parter 4 – 750

Plava i Bela loža – 1.000

Počasno mesto bočna strana 3. red – 1.000

Počasno mesto bočna strana 2. red – 1.500

Počasno mesto bočna strana 1. red – 2.000

Drugi red stolica pored terena – 3.000

Prvi red stolica pored terena – 5.000

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.