KAKVA PODRŠKA ZA SRBIJU! U Beč je stigao ČOVEK KOG OBOŽAVA CEO SVET i odmah oduševio NACIJU OVOM IZJAVOM!

Izvor: BKTV News, 05.Okt.2017, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKVA PODRŠKA ZA SRBIJU! U Beč je stigao ČOVEK KOG OBOŽAVA CEO SVET i odmah oduševio NACIJU OVOM IZJAVOM!

Legendarni srpski fudbaler Dragan Stojković Piksi doputovao je iz Kine u Austriju da podrži Srbiju u važnoj utakmici kvalifikacija, te poručioda je uveren da će "orlovi" savladati domaćina u Beču i plasirati se na Mondijal u Rusiju.

Novinari su se sjatili oko legende svetskog fudbala, a Piksi im se obratio:

"Ne pruža se često prilika da igraš na Mondijalu, možda samo jednom u karijeri. >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Verujem u ovaj naš tim, znaju da igraju takmičarski, pokazali su to kroz cele kvalifikacije. Mi se sutra pitamo i uveren sam da ćemo pobediti i plasirati se na Mondijal", rekao je Stojković u Beču gde je došao zbog utakmice Austrije i Srbije.

Sa treninga "orlova" u Beču

Trening Srbije na stadionu Ernest Hapl #orlovi #fssrbije @EuroQualifiers ??????? #AUTSRB pic.twitter.com/5NjoQlUwC1

Dodao je da je, što se njega tiče Srbija već u Rusiji, ali da razume poziciju igrača i stručnog štaba koji ne žele da se opuštaju dok i teoretski ne obezbede plasman.

"Mi smo već u Rusiji, samo nam to još niko nije saopštio", našalio se Stojković.

Na pitanje gde Srbiju vidi u Rusiji legendarni kapiten se nasmejao i šmekerski rekao:

"U Moskvi ili nekom drugom gradu."

Utakmica između Austrije i Srbije biće odigrana sutra od 20.45 časova na stadionu "Ersnt Hapel" u Beču, a eventualna pobeda donela bi našoj reprezentaciji plasman na Svetsko prvenstvo u Rusiji.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.