Izvor: RTS, 28.Nov.2021, 10:15

Pešićevi "orlovi" u Belgiji nastavljaju kvalifikacije za Mundobasket

Muška košarkaška reprezentacija Srbije nastavlja kvalifikacije za Svetsko prvenstvo duelom protiv Belgije u Monsu. Utakmica Srbije i Belgije igra se od 15.30, a njen tok i kretanje rezultata pratite na našem portalu.
"Orlovi" su uspešno započeli takmičenje, pošto su u prvom susretu u dramatičnoj završnici savladali Letoniju u Beogradu, rezultatom 101:100.

Bio je to povratnički debi selektora Svetislava Pešića, koji je doneo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nešto novo nacionalnom timu Srbije.
Ekipi se priključio centar Anadolu Efesa Filip Petrušev i on će nastupiti umesto povređenog Alena Smailagića.
Košarkaši su u subotu uveče odradili trening u "Mons areni", gde će igrati protiv selekcije koja je u prvom kolu bila bolja od Slovačke 83:57.
U drugom meču grupe A kvalifikacija za Mundobasket Letonija i Slovačka se sastaju u ponedeljak od 18 časova.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbiju očajna poslednja četvrtina koštala poraza u Belgiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Nov.2021

Košarkaši Srbije poraženi su u Monsu od Belgije rezultatom 73:69, u drugom kolu grupe A kvalifikacija za Mundobasket.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

ORLOVIMA PAO MRAK U BELGIJI! Pešićeva Srbija razbijala domaćina, a posle prekida zbog nestanka struje RASPALA SE I IZGUBILA!

Izvor: Kurir, 28.Nov.2021

Košarkaši Srbije izgubili su od Belgije u drugom kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo rezultatom 73:69 (21:13, 20:16, 22:25, 6:19).

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.