Ozil pozvao Erdogana na venčanje

Izvor: Mondo, 17.Mar.2019, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ozil pozvao Erdogana na venčanje

Sporna fotografija koja je napravila razdor u Nemačkoj pred Mundijal očigledno nije pokolebala prijateljstvo Ozila i Erdogana, koga je bivši reprezentativac "elfa" pozvao i na venčanje. Lično.

Prethodni susret Mesuta Ozila i Redžepa Tajipa Erdogana u maju prošle godine završio se loše po fudbalera pošto je postao meta medija i FS Nemačke, zbog čega je, veruju mnogi, bila pokvarena i atmosfera u reprezentaciji "pancera" pred početak Mundijala. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Ozil je trpeo uvrede zbog sastanka sa predsednikom Turske, odlučio je da se povuče iz državnog tima zbog, kako je rekao, rasizma, ali je ostao u dobrim odnosima sa Erdoganom...

Toliko dobrim da je odlučio da pozove kontroverznog lidera na svoje venčanje, prenose turski mediji, a sa kojim se ponovo sastao "oči u oči" na aerodromu "Ataturk" tokom nedavne posete Istanbulu.

Ofanzivni vezista koji je rođen u Gelzenkirhenu i koji nije želeo da nastupa za reprezentaciju Turske, posetio je Erdogana zajedno sa svojom verenicom Anine Gulše.

View this post on Instagram

Her zaman yanındayım, seninle gurur duyuyorum aşkım❤️

A post shared by Amine Gülşe (@gulseamine) on Jul 22, 2018 at 3:17pm PDT

Lično su mu uručili pozivnicu za venčanje, a nepoznato je da li je to Erdogan i prihvatio.

Mesut Ozil ne igra sjajno ove sezone u Arsenalu i odigrao je tek 13 utakmica u Premijer ligi, postigao je tri pogotka, pa mnogi misle da će od leta otići u neki turski klub, pošto je u poslednje vreme "osnažio" veze sa zemljom iz koje potiču njegovi roditelji.

Nisu svi turski sportisti u dobrim odnosima sa Erdoganom, tako da je Enes Kanter "proteran" iz reprezentacije i više ne može da uđe u Tursku zbog kritika na njegov račun.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.