Orlovi iz Torina: Pobeda kao uvertira za Svetsko prvenstvo

Izvor: RTS, 22.Mar.2018, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Orlovi" iz Torina: Pobeda kao uvertira za Svetsko prvenstvo

Najbolji srpski fudbaleri stigli su u Torino, gde će u petak uveče, od 20.30, protiv Maroka odigrati prvu pripremnu utakmicu uoči Mundijala u Rusiji.
Selektor Mladen Krstajić ne može da računa na povređene Sergeja Milinkovića-Savića i Vujadina Savića, dok su svi ostali spremni za Marokance, a potom i za meč sa Nigerijom u Londonu.

"Idemo da pobedimo, ostvarimo dobar rezultat i >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << napravimo lepu uvertiru za ono što nas kasnije očekuje. Ko će igrati i biti starter, pitanje je za selektora, a na nama igračima je da budemo spremni", rekao je napadač grčkog PAOK-a, strelac gola protiv Gruzije kojim je Srbija izborila plasman u Rusiju.
Na raspolaganju selektoru biće i mladi defanzivac Verdera Miloš Veljković, koji može da se podiči zaista dobrom formom u kojoj u kojoj igra u Bundesligi u poslednje vreme.
"Bio sam povređen, oporavio sam se, trenirao, tako da sam spreman. Svaki igrač želi da igra, ali odluka je samo na selektoru. Nadamo se dobrom rezultatu u oba meča", poručio je Veljković.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krstajić otkrio šta očekuje na sutrašnoj utakmici

Izvor: Sportske.net, 22.Mar.2018

Nije bilo mnogo vremena za uigravanje ekipe ali selektor Mladen Krstajić ima jasnu vizuju šta bi njegovi igrači trebalo da urade u duelu sa Marokom...Reprezentativce Srbije u petak očekuje prva kontrolna utakmica u 2018. godini na kojoj će i selektor Mladen Krstajić prvi put voditi tim bez prefiksa...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.