Odustala od Svetskog prvenstva iz “ličnih razloga”, ali je tada otkrivena istina

Izvor: 011vodič.com, 28.Jul.2019, 03:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odustala od Svetskog prvenstva iz “ličnih razloga”, ali je tada otkrivena istina

Još jedan doping skandal, ovog puta u Australiji. Tamošnja plivačica Šejna Džek (20) odustala je od Svetskog prvenstva u Južnoj Koreji, kako je tada rekla, “iz ličnih razloga”. Istina je ubrzo izašla na videlo. Ona je bila pozitivna na doping kontroli. Naša kladionica nudi kvotu 1.70 da će Nori i Fric na ATP turniru u Atlanti odigrati više od 21 gema. – Nisam svesno uzela zabranjene supstance. Plivanje je moj život od moje desete godine i nikada namerno ne bih koristila >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << nešto što je zabranjeno. U toku je istraga. Želim da saznam kako je ta supstanca došla u kontakt sa mojim telom – rekla je Australijanka. Plivački savez Australije koja je velesila u tom sportu, nije saopštio o kojoj nedozvoljenoj supstanci je reč. Šejna Džek je učestvovala pre dve godine na Svetskom prvenstvu u Budimpešti. Osvojila je po dva srebra i bronze, sve u štafetama. More
The post Odustala od Svetskog prvenstva iz “ličnih razloga”, ali je tada otkrivena istina appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.