Odličan žreb za Srbiju u Sankt Peterburgu!

Izvor: B92, 25.Jul.2015, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odličan žreb za Srbiju u Sankt Peterburgu!

Fudbalska reprezentacija Srbije igraće u D grupi u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji, odlučeno je žrebom u Sankt Peterburgu.

Srbija je imala mnogo sreće na žrebu, na kojem je učestvovao i Predrag Rajković, pošto će za rivale imati Vels, Austriju, Republiku Irsku, Moldaviju i Gruziju.

Kvalifikacije za Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine počeće 4. septembra >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 2016. godine, a raspored mečeva biće poznat u nedelju kada se dogovore FIFA i UEFA.

Pobednici grupa će se automatski kvalifikovati na Svetsko prvenstvo, dok će još četiri učesnika Mundijala iz Evrope biti poznata posle baraža u kojem će igrati osam najboljih drugoplasiranih ekipa.

Svetsko prvenstvo u Rusiji, 21. po redu, biće održano od 14. juna do 15. jula 2018. godine. Naša reprezentacija je od Svetskog prvenstva 2010. godine propustila dva velika takmičenja, a propustiće i naredno Evropsko prvenstvo u Francuskoj.

Evropske kvalifikacije za SP 2018:

Grupa A: Holandija, Francuska, Švedska, Bugarska, Belorusija, Luksemburg

Grupa B: Portugal, Švajcarska, Mađarska Farska Ostrva, Letonija, Andora

Grupa C: Nemačka, Češka, Severna Irska, Norveška, Azerbejdžan, San Marino

Grupa D: Vels, Austrija, Srbija, Republika Irska, Moldavija, Gruzija

Grupa E: Rumunija, Danska, Poljska, Crna Gora, Jermenija, Kazahstan

Grupa F: Engleska, Slovačka, Škotska, Slovenija, Litvanija, Malta

Grupa G: Španija, Italija, Albanija, Izrael, Makedonija, Lihtenštajn

Grupa H: Belgija, BiH, Grčka, Estonija, Kipar

Grupa I: Hrvatska, Island, Ukrajina, Turska, Finska
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini,   Grčka

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Sastavi grupa evropskih kvalfikacija za SP

Izvor: Akter, 25.Jul.2015

Sastavi grupa evropskih kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji..Grupa A: Holandija, Francuska, Švedska, Bugarska, Belorusija i Luksemburg...Grupa B: Portugal, Švajcarska, Mađarska, Farska Ostrva, Letonija i Andora...Grupa C: Nemačka, Češka, Severna Irska, Norveška, Azerbejdžan...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.