Odbojkašice Srbije putuju u Nagoju

Izvor: RTS, 05.Okt.2018, 09:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkašice Srbije putuju u Nagoju

Ženska seniorska reprezentacija Srbije danas putuje iz Hamamacua u Nagoju, gde će u grupi E odigrati utakmice druge faze Svetskog prvenstva u Japanu. Srbija će u prvom meču igrati protiv Meksika, a zatim protiv Nemačke, Japana i Holandije. Plasman u treću fazu izboriće 3 selekcije. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Odbojkašice Srbije će u narednoj fazi prvenstva igrati bez Bojane Milenković koja je u poslednjoj utakmici sa Portorikom povredila prednje ukrštene ligamenate a lekarski pregledi su definitivno potvrdili da će joj za oporavak trebati duža pauza.

Naše odbojkašice su prve u grupi E u kojoj će im konkurenti biti selekcije Meksika, Nemačke, Japana i Holandije.
Prvi meč igraće 7. oktobra sa Meskikom, a potom sutradan izlaze na duel sa selekcijom nemačke.
Posle dana pauze, 10. oktobra sastaju se sa reprezentacijom domaćina Japana, a poslednju utakmicu u grupi igraju 11. oktobra sa Holandijom.
Sistemom takmičenja je predviđeno da po 3 prvoplasirane selekcije iz E i F grupe idu u treću rundu takmičenja, koja će se igrati u Nagoji.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Srpske odbojkašice protiv Meksika u nedelju rano ujutru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Okt.2018

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije drugu fazu Svetskog prvenstva protiv Meksika počinje u nedelju rano ujutru od 3.40 po srednjeevropskom vremenu...Dan kasnije u istom terminu na programu je duel protiv Nemica, meč protiv Japana zakazan je za sredu od 12.20 po našem vremenu, a u poslednjem...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.