Novi poraz BiH, Musa u suzama zbog povrede, Češka ide na Svetsko prvenstvo

Izvor: Sportske.net, 17.Sep.2018, 00:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi poraz BiH, Musa u suzama zbog povrede, Češka ide na Svetsko prvenstvo

Nije pomogla ni dobra partija Jusufa Nurkića.

Reprezentacija Češke još jedna je učesnica Svetskog prvenstva u Kini, posle večerašnjeg trijumfa u gostima protiv selekcije BiH u ''Skenderiji'' - 85:80.

Ovo je sedma pobeda Čeha u kvalifikacijama, uz jedan poraz, dok BiH ima učinak 2-6 na poslednjem mestu Grupe K. Iz ove grupe je plasman na SP obezbedila i Francuska, a do kraja ćemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << gledati borbu za treće mesto kojem su trenutno najbliže reprezentacije Rusije i Finske sa učinkom 4-4.

Satoranski je bio najefikasniji u pobedničkoj ekipi sa 22 poena, Šilb ga je pratio sa 20, a Hruban sa 17 poena.

U selekciji Bosne i Hercegovine najbolji Jusuf Nurkić sa 19 poena i 15 skokova, a Kikanović se zaustavio na 18 poena.

Meč je obeležila i povreda mladog Džanana Muse, koji je u suzama napustio parket, a prema saznanjima portala ''sportsport.ba'', u pitanju je povreda Ahilove tetive i košarkaš Bruklin Netsa je odmah podvrgnut detaljnim lekarskim pregledima.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zmajevi poraženi od Češke

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Sep.2018

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine poražena je u Skenderiji od reprezentacije Češke rezultatom 85:80 u drugom kolu drugog kruga kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2019. u Kini.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.