Ništa novo - Milena Rašić svetski šampion!

Izvor: Vesti-online.com, 09.Dec.2018, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ništa novo - Milena Rašić svetski šampion!

Srednji bloker srpske reprezentacije Milena Rašić, i Vakifbank osvojili su 12. Svetsko klupsko prvenstvo za odbojkašice koje se igralo u kineskom Šaoksingu, turski tim je u finalu pobedio brazilski Minas, sa 3:0 (25:23, 25:21, 25:19).

Vakifbank je treći put u istoriji, a drugi put za redom postao klupski prvak sveta. Svetska šampionka je opet, ovog puta u klupskoj odbojci, postala naša Milena Rašić koja je u finalu ostvarila 10 poena.

Najefikasnija u pobedničkom >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << timu bila je kineskinja Džu Ting sa 21. poenom, pratile su je Robinson sa 13, Guneš sa 10 osvojenih poena. U poraženom timu najefikasnija je bila Gabriela Gimaraeš sa 16 poena.

U utakmici za bronzu, igrali su istanbulski Ezačibaši i Dental Praja iz Brazila, turski tim je došao do bronze veoma lako, posle tri odigrana seta, iako najbolja odbojkašica Evrope i Sveta, naša Tijana Bošković nije mogla da nastupi zbog povrede.

Borba za peto mesto pripala je kazahstanskom Altaju i Silviji Popović, dok za poraženi Volero Le Kane zbog povrede nije nastupila Ana Bjelica.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

SRPKINJA NA KROVU SVETA: Milena Rašić posle Srbije, postala prvak sveta i sa klubom!

Izvor: Kurir, 09.Dec.2018

Srpska odbojkašica Milena Rašić je posle osvajanja zlata sa reprezentacijom Srbije na Svetskom prvenstvu u Japanu, postala i planetarni šampion u konkurenciji klubova, pošto je njen Vakifbank u finalu pobedio brazilski Minas sa 3:0 (25:23, 25:21, 25:19).

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.