Nejmar: Najtužniji trenutak u mojoj karijeri

Izvor: Beta, 07.Jul.2018, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nejmar: Najtužniji trenutak u mojoj karijeri

Brazilski fudbaler Nejmar rekao je danas da je eliminacija sa Svetskog prvenstva u Rusiji najtužniji trenutak u njegovoj dosadašnjoj karijeri. Nejmar je, dan nakon poraza Brazila od Belgije u četvrtfinalu Mundijala, objavio poruku na svom Instagram profilu. "Mogu da kažem da je ovo najtužniji trenutak uz mojoj karijeri. Boli toliko jer smo znali da možemo dalje, da možemo da ispišemo istoriju... Teško je sada pronaći snagu i ponovo zaigrati fudbal, ali siguran sam da će mi bog dati snage da se suočim s bilo čim", napisao je Nejmar.Nejmar je poruku završio rečima da je san Brazila o šestoj tituli prvaka sveta prekinut, ali da ostaje živ u "njihovim mislima i srcima". Brazil je poslednju titulu šampiona sveta osvojio 2002. godine.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oglasio se Nejmar: "Najtužniji trenutak u mojoj karijeri" (foto)

Izvor: Sportske.net, 07.Jul.2018

Brazilski fudbaler Nejmar rekao je danas da je eliminacija sa Svetskog prvenstva u Rusiji najtužniji trenutak u njegovoj dosadašnjoj karijeri...Nejmar je, dan nakon poraza Brazila od Belgije u četvrtfinalu Mundijala, objavio poruku na svom Instagram profilu..."Mogu da kažem da je ovo najtužniji...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.