Najbolji potezi 10. dana Mundobasketa - Kvoterbek Kalates na čelu liste (video)

Izvor: Sportske.net, 09.Sep.2019, 21:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najbolji potezi 10. dana Mundobasketa - "Kvoterbek" Kalates na čelu liste (video)

Još jedan dan na planetarnoj smotri doneo nam je i nekoliko sjajnih poteza.

Okončana je i druga faza takmičenja na Svetskom prvenstvu u Kini, poznati su parovi četvrtfinala, ali i prvih pet učesnika košarkaškog turnira na Olimpijskim igrama u Kini.

I poslednjeg dana druge faze smo videli neke zaista sjajne poteze, a FIBA je po pravilu odabrala pet najboljih.

Najbolji potez 10. dana Mundobasketa u Kini izveo je plejmejker reprezentacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Grčke i Panatinaikosa Nik Kalates.

U pitanju je njegov sjajan pas preko celog terena ka Tanazisu Adetokumbu, koji je na kraju neometano položlio loptu u koš Češke.


Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo,   Olimpijske igre

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

BOGDAN ZADRMAO KONSTRUKCIJU: Rolingom izbacio Argentince, pa BRUTALNO ZAKUCAO! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Sep.2019, 13:48

Bogdanović u elementu...Reprezentacija Srbije i Argentine igraju prvu utakmicu četvrtfinala na Svetskom prvenstvu u Kini. Početkom druge četvrtine Bogdan Bogdanović imao je sjajan potez kada je zakucao preko košarkaša Argentine...Micić je izveo loptu iz auta, a Bogdan je lagano prošao pored...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.