Muslin objavio spisak - Ovi igrači treba da overe plasman na Mondijal! (foto)

Izvor: Sportske.net, 21.Sep.2017, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muslin objavio spisak - Ovi igrači treba da ''overe'' plasman na Mondijal! (foto)

Kako je i najavljeno, tačno u podne objavljen je spisak igrača na koje selektor Slavoljub Muslin računa za odlučujuće mečeve u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

''Orlove'' očekuju mečevi protiv Austrije u Beču 6. oktobra i protiv Gruzije u Beogradu, u poslednjem kolu tri dana kasnije.

Iako Filip Kostić i Jagoš Vuković imaju probleme sa povredama, oni se nalaze na Muslinovom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << spisku, baš kao i Nikola Maksimović koji zbog isključenja u Dablinu neće moći da nastupi u Beču.

Zato je Muslin pojačao odbranu pozivanjem Nemanje Milunovića iz BATE Borisova, na koga je ozbiljno računao na početku svog mandata, ali je potom povreda odvojila od terena odličnog štopera. Takođe, tu je i Miloš Veljković iz Verdera.

U prilogu je kompletan spisak od ukupno 25 igrača na koje Slavoljub Muslin računa na mečeve odluke u kvalifikacijama. U odnosu na prethodni spisak, za mečeve sa Moldavijom i Irskom u septembru, na spisku nema golmana Marka Dmitrovića iz Eibara, zatim Ljubomira Fejse, kao ni Zorana Tošića iz Partizana, koji je sinoć povređen u utakmici protiv Napretka.

Podsetimo, dva kola pre kraja, Srbija na čelu Grupe D ima 18 bodova, četiri više od drugoplasiranog Velsa, pa bi već u slučaju pobede u Austriji, obezbedila prvo mesto i plasman na Svetsko prvenstvo u Rusiji.

U suprotnom, konačna odluka bi najverovatnije bila odložena za meč sa Gruzijom.

Foto: Sportske.net/Pavle Knežević

-- Standings provided by Sofascore LiveScore

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MUSLINOV SPISAK: Još jedan debitant među ‘orlovima’, otpao igrač Partizana, ali nema onog koji se čeka (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 21.Sep.2017

Selektor Srbije Slavoljub Muslin saopštio je spisak reprezentativaca za poslednja dva duela u kvalifikacijama za SP u Rusiji protiv Austrije i Gruzije.. . Čekamo još samo tu jednu pobedu i na Mondijalu smo! protiv Austrije u Beču 6. oktobra ili Gruzije u Beogradu tri dana kasnije, nije bitno. Zato...

Nastavak na HotSport.rs...

MUSLIN OBJAVIO SPISAK: Na ove Orlove računa za odlučujuće bitke (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Sep.2017

Okupljanje zakazano za 2. oktobar u Staroj Pazovi...Do kraja kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji ostala su još dva kola. Fudbalsku reprezentaciju Srbije očekuje gostovanje Austriji, 6. oktobra, a zatim, tri dana kasnije i domaćinstvo Gruziji. Uoči dva meča u kojem bi Orlovi trebalo da potvrde...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.