Muslin: Lakše je reći nego osvojiti 3 boda (VIDEO)

Izvor: B92, 05.Okt.2017, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muslin: Lakše je reći nego osvojiti 3 boda (VIDEO)

Selektor Srbije Slavoljub Muslin otkriva da je Austrija za njega bila ubedljiv favorit grupe D i da je lako reći, a teško osvojiti bodove u Beču.

Austrijanci su na svojoj konferenciji ranije tokom dana poručili da uprkos nezavidnoj situaciji u kojoj se nalaze idu na pobedu.

Pobeda je međutim potrebnija timu Slavoljuba Muslina koji bi onda kolo pre kraja i matematički obezbedio plasman na Mundijal u Rusiji i mogao bi mirno da dočeka Gruziju na svom stadionu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u ponedeljak.

"Za mene je reprezentacija Austrije na početku priprema bila najopasniji protivnik i mislio sam da su ubedljivi favoriti naše grupe ali se po rezultatima to nije ispostavilo tako. Ne znam iz kog razloga, imaju dobre igrače", rekao je na konferenciji za medije selektor Srbije.

Srbija ima 18 bodova, Vels ima 14, a Irska 13. Do kraja su ostale dve utakmice, a Austrija u sam finiš kampanje ulazi sa 9 bodova. Iza Austrijanaca su jedino Gruzija sa 5 i Moldavija sa 2.

Uskoro opširnije...

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.