Može li Kanselo da bude najbolji na svetu?

Izvor: Sportske.net, 08.Okt.2018, 20:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Može li Kanselo da bude najbolji na svetu?

Da li je to moguće?

Nekadašnji levi bek Juventusa, Antonio Kabrini je govorio o igraču koji je ovog leta stigao u Torino.

Kabrini je 13 sezona igrao za "Staru damu". On smatra da je Kanselo fantastičan igrač i da može da postane najbolji na svetu, kada je njegova pozicija u pitanju!

"Kansleto najbolji desni bek na svetu? Da bi to bili, ne morate da osvojite Mundijal, ali vam verovatno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pomaže ukoliko ga osvojite."

"Da bi postao najbolji na svetu kada je njegova pozicija u pitanju, moramo još malo da sačekamo. Njemu pritisak trenutno nije potreban, a trenutno igra fantastično."

"Pored svega, on može da odigra mnogo uloga na terenu, može igrati na poziciji beka, krila, pa što ne i na sredini terena. On daje utisak da može da uradi gotovo sve na terenu", rekao je Antonio.

Kanselo je ovog leta stigao u Juventus za 40,4 miliona evra, a prošle sezone je nosio dres Intera, a to je bila jednogodišnja pozajmica iz Valensije. Karijeru je započeo u Benfiki, a zatim je prešao u Valensiju za 15 miliona evra.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.