Mislili ste da će Kanada u borbu za medalje? Neće ni u drugi krug, Litvanci ih dotukli!

Izvor: Sportske.net, 03.Sep.2019, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mislili ste da će Kanada u borbu za medalje? Neće ni u drugi krug, Litvanci ih dotukli!

Posle Australije, i Litvanija im održala lekciju.

U derbiju drugog kola Grupe H na Svetskom prvenstvu u Kini, Litvanija je danas lako i ubedljivo savladala selekciju Kanade rezultatom 92:69.

Imajući u vidu da su i u prvom kolu ubedljivo poraženi od Australije sa 108:92, a da su im mnogi predviđali zapažen rezultat na ovom takmičenju, jasno je da su Kanađani za sada najveće razočaranje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ovog šampionata.

Raspoloženi Litvanci su im već u prvoj četvrtini stavili do znanja da nemaju šta da traže u ovom meču. Taj deo igre je Litvanija dobila sa 24:14 i do kraja je rivala držala na dovoljnoj distanci, koja je u nastavku postala i još veća.

Valančijunas i Ulanovas su sa po 13 poena bili najefikasniji kod Litvanaca, a u selekciji Kanade bolji od ostalih bio je Kajl Vildžer sa 24 postignuta poena.

Podsetimo, ranije danas u ovoj grupi Australija je savladala Senegal sa 81:68.

Tabela Grupe H posle drugog kola:

Litvanija 2-0

Australija 2-0

Kanada 0-2

Senegal 0-2.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Moćna Litvanija poslala Kanadu kući, biju iz svih oružja

Izvor: MozzartSport.com, 03.Sep.2019

Bio je to meč sa epitetom „biti ili ne biti“ za reprezentaciju Kanade. Nakon poraza od Australije, reprezentacija sa severnoameričkog kontinenta morala je da ide na pobedu, ali do nje nije došla. Litvanija je danas bila jednostavno prevelik zalogaj za Kanađane, koji su već u prvoj deonici izgubili...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.