Mesi se opet vraća u reprezentaciju, igra protiv Venecuele

Izvor: RTS, 24.Jan.2019, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesi se opet vraća u reprezentaciju, igra protiv Venecuele

Najbolji argentinski fudbaler Lionel Mesi vratiće se u reprezentaciju devet meseci nakon razočaravajućeg nastupa na Svetskom prvenstvu u Rusiji. Napadač Barselone igraće 22. marta protiv Venecuele u prijateljskom meču u Madridu, što će mu biti drugi povratak među "gaučose" tokom reprezentativne karijere.
Mesi nije igrao za Argentinu još od poraza u osmini finala Mundijala od kasnijeg šampiona >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Francuske (4:3), hteo je da se fokusira na obaveze u Barselone i sada je procenio da je vreme da ponovo obuče dres Argentine, prenose argentinski mediji.

Povoljna okolnost za njega je što neće morati mnogo da putuje jer se Argentina sastaje sa Venecuelom na madridskom stadionu Vanda Metropolitano.
Mesi je 128 puta nastupao za Argentinu, ispred njega su samo Havijer Maskerano (147) i Havijer Zaneti (143), a sa je 65 golova je rekorder ispred Gabrijela Batistute (54).
Ipak, velika "rana" mu je što je sa "gaučosima" izgubio čak četiri finala, jednom na Mundijalu i čak tri puta na Kopa Amerika.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prvi put posle Mundijala " Mesi se vraća u reprezentaciju

Izvor: B92, 24.Jan.2019

Najbolji argentinski fudbaler Lionel Mesi vratiće se reprezentaciju devet meseci nakon razočaravajućeg nastupa na Svetskom prvenstvu u Rusiji...Napadač Barselone igraće 22. marta protiv Venecuele u prijateljskom meču u Madridu, što će mu biti drugi povratak medju "gaučose" tokom reprezentativne...

Nastavak na B92...

Mesi ponovo među "Gaučosima"

Izvor: Vesti-online.com, 24.Jan.2019

Najbolji argentinski fudbaler se vraća u nacionalni sastav posle devetomesečne pauze...Nezadovoljstvo plasmanom na Mundijalu u Rusiji, eliminacija u osmini finala od šampiona Francuske (4:3), izbor selektora i stil igre udaljili su Mesija, po njegovoj volji...Najveća zvezda Barselone će plavo-beli...

Nastavak na Vesti-online.com...

Mesi se opet vraća u reprezentaciju, igra protiv Venecuele

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jan.2019

Najbolji argentinski fudbaler Lionel Mesi vratiće se reprezentaciju devet meseci nakon razočaravajućeg nastupa na Svetskom prvenstvu u Rusiji...Napadač Barselone igraće 22. marta protiv Venecuele u prijateljskom meču u Madridu, što će mu biti drugi povratak među "gaučose" tokom reprezentativne...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.