Izvor: Piplmetar.rs, 22.Nov.2022, 00:30

Mesi: „Nisam povređen, ovo je moja poslednja šansa da ostvarim san“

Autor: Milovan Longinov

ponedeljak 21.11.2022.

21: 00

Izvor: Sportske.get hold of, Beta


Argentinski fudbaler Lionel Mesi rekao je danas da je spreman za prvo kolo grupne faze Svetskog prvenstva protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Saudijske Arabije.
„Nema nikakvih problema. Čuo sam da se govori da ću morati da propustim deo treninga ili da budem van tima zbog udarca, ali to nije ništa neobično“, rekao je Mesi.
Fudbaleri Argentine i Saudijske Arabije igraće u utorak od 11.00 na stadionu Lusail, utakmicu prvog kola Grupe C na Svetskom prvenstvu.
U Grupi C se sutra od 17.00 sastaju Meksiko i Poljska.
Mesi, koji je za Argentinu postigao 91 gol, trenirao je odvojeno u petak i subotu zbog „preopterećenja mišića“.
Argentina je prošlo Svetsko prvenstvo u Rusiji otvorila remijem 1:1 sa Islandom, a u drugom delu meča Mesi je promašio penal.
„Prva utakmica je ključna, jer ako igrate protiv Meksika sa tri boda posle Saudijske Arabije, to je već nešto drugo„, dodao je on.
Mesi je ranije najavio da mu je želja da na svom poslednjem Svetskom prvenstvu dodje attain titule.
To je verovatno moje poslednje Svetsko prvenstvo, moja poslednja prilika da naš i svoj san ostvarim“, rekao je 35-godišnji fudbaler.
Argentina je prošle godine osvojila Kup Amerike, a ukupno je vezala 36 utakmica bez poraza.


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.