Mamićev Al Ain ubedljiv protiv Afrikanaca, u polufinalu na River! (video)

Izvor: Sportske.net, 15.Dec.2018, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mamićev Al Ain ubedljiv protiv Afrikanaca, u polufinalu na River! (video)

Poznati svi parovi polufinala Svetskog prvenstva za klubove koje se održava u Ujedinjenim arapskim emiratima.

U četvrtfinalu Svetskog prvenstva za klubove, fudbaleri Al Aina iz Ujedinjenih arapskih emirata plasirali su se u polufinale tog takmičenja nakon ubedljive pobede nad Esperansom od 3:0.

Tunišani su bili u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << podređenom položaju od samog početka meča, a Al Ain je stigao do vođstva već u drugom minutu preko Mohamed Ahmada.

U 16. minutu prednost je povisio Husein El Šahat, da bi trijumf ekipe koju sa klupe vodi Zoran Mamić overio Bandar Mohamed pogotkom u 60. minutu susreta.

Ranije danas, Kašiva je savladala Gvadalaharu sa 3:2 i tako sebi obezbedila meč sa Realom iz Madrida, dok će Al Ain na megdan River Plejtu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Mamić zgazio Tunižane, neka se spremi River (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 15.Dec.2018

Pored Kašime i Reala, u polufinalu Svetskog prvenstva za klubove igraće River Plata i Al Ain. Tim iz Ujedinjenih Arapskih Emirata lako je savladao večeras Esperans iz Tunisa sa 3:0. Golove za Al Ain dali su Ahmad, El Šahad i Mohamed, a domaćini su propustili još sijaset prilika da pobedu učine...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.