MINI SVETSKO PRVENSTVO: Brazil i Argentina postaju Evropa, igraće takmičenje na Starom kontinentu

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2021, 12:38

MINI SVETSKO PRVENSTVO: Brazil i Argentina "postaju" Evropa, igraće takmičenje na Starom kontinentu

Samo za najbolje.

Evropska kuća fudbala (UEFA), zajedno sa latinoameričkim Konmebolom, razmišlja o priključenju Brazila i Argentine Ligi nacija.

Za sada nije precizirano kako bi to tačno izgledalo, ali postoji nekoliko opcija. Naime, prema jednoj od verzija, Brazil i Argentina bi igrale polufinale ovog takmičenja sa dve najboljeplasirane selekcije iz A divizije Lige nacija.

Milan ozbiljno napada titulu, u osam kola ima sedam pobeda, a večeras (20.45) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ga čeka ozbiljan ispit na gostovanju Bolonji. Kvota na dvojku je 2,15Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bolonja - Milan.

Druga opcija je da, četiri pobednika grupa u tom rangu budu kasnije podeljeni u dve grupe sa tri tima, računajući Brazil i Argentinu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Danijela Rajić, supruga Pola Džordža.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.